Bisolduo® sugetabletter ved tørrhoste og irritert hals, sitron/eukalyptussmak

Bisolduo® sugetabletter er en 2-i-1 løsning som lindrer tørrhoste og irritert hals.
Bisolduo® Sugetabletter er et medisinskteknisk utstyr for tørrhoste og irritert hals, med virkestoffene alun og islandslav. For voksne og barn fra 6 år. Bisolduo® Sugetabletter bidrar til å roe ned den irriterte og betente slimhinnen i munn og svelg og lindrer vond hals. Den bidrar til å redusere symptomer på tørrhoste og dempe trangen til å hoste. Den kan også hjelpe med å bryte den onde sirkelen av irritert hals og tørrhoste.

Indikasjon
Bisolduo® bidrar med en dobbel effekt:
-bidrar til å fukte og berolige halsen og dempe hosten
-bidrar til å beskytte halsen mot ytterligere irritasjon

Bisolduo® brukes til å bryte den onde sirkelen med ubehag i halsen og tørrhoste, ved å berolige den irriterte slimhinnen i munn og hals. Dette bidrar til å redusere symptomer på tørrhoste, demper trangen til å hoste og lindrer irritert hals.

Dosering
Bisolduo® Sugetablett:
Voksne og barn fra 6 års alder: opp til 8 sugetabletter per dag etter behov.
Bisolduo® Sugetablett er beregnet for korttidsbruk og bør ikke tas i mer enn 30 dager uten å rådspørre lege.

Graviditet og amming: Basert på tilgjengelig kunnskap er det ingen grunn til å redusere inntak eller bruk av Bisolduo® Sugetablett under graviditet og amming. Hvis du er gravid eller ammer, anbefales det imidlertid at du spør legen din før du bruker Bisolduo® Sugetablett.

Ingredienser:
Virkestoffene i sugetablettene er alun og islandslav.
Alun, et naturlig forekommende mineral, som antas å virke gjennom sin astringerte effekt som en barriere mot bakterier og infeksjoner. Islandslav er en lav som virker beroligende på slimhinnen i halsen. Laven fungerer som en beskyttende membran på den irriterte slimhinnen og beskytter mot ytterligere irritasjon.

Ingredienser i sitron/eukalyptus:
Sorbitol, silika, smak (sitron, frescofort aroma, eukalyptus), talkum, polyetylenglykol, xantangummi, kurkumin og magnesiumstearat.

Bruksanvisning
Bisolduo® (alun og islandslav), sugetablett. Medisinteknisk utstyr. Naturlig lindring for tørrhoste og irritert hals. Personer med den sjeldne arvelige problemer med fruktoseintoleranse bør ikke ta dette medisinske utstyret. Bisolduo® inneholder alun, som er en kilde til aluminium. Pasienter med Alzheimers sykdom, Parkinsons syndrom i tilegg til pasienter på dialyse, bør rådføre seg med lege før de tar Bisolduo®. For voksne og barn fra 6 år. Les bruksanvisningen nøye før bruk.
Laste ned »