Hvor kan jeg kjøpe Bisolvon®?

Bisolvon® kan kjøpes uten resept. Det kan kjøpes på apotek. Spør apoteket om råd hvis du trenger hjelp til å velge produktvarianten som passer best for deg eller barnet ditt.

Kan barn bruke Bisolvon®-produkter?

De fleste Bisolvon®-produktene kan tas av barn i ulike aldersgrupper. Les mer om de ulike produktene i produktseksjoner og de tilgjengelige pakningsvedleggene. Barn under 2 år bør ikke bruke Bisolvon.

 

Hva er fordelene med Bisolvon®?

Bisolvon® tilbyr en rekke produkter for å behandle slimhoste.

Bisolvon® har en solid bakgrunn med over 50 år som legemiddel. Det er godt studert og er kjent over hele verden. Bisolvon® lindrer slimhoste på tre måter. Det løser opp slimet, tynner det ut og gjør det lettere å hoste opp.

Les mer om Bisolvon® ved å klikke gjennom de ulike produktavsnittene.

 

 

Kan personer med diabetes ta Bisolvon®?

Ja, alle Bisolvone®-produkter kan tas av personer med diabetes. Noen produkter inneholder svært lave nivåer av karbohydrater. For mer informasjon, se pakningsvedlegget.

Hvordan bør Bisolvon® oppbevares?

Generelt har Bisolvon® ingen spesielle oppbevaringsbehov. Men det skal vanligvis ikke lagres i kjøleskapet. Bisolvon® oppbevares utilgjengelig for barn. For mer informasjon om oppbevaring, se pakningsvedlegget for hvert produkt.

Kan man ta Bisolvon® når man er gravid eller ammer?

Som med alle legemidler, bør du konsultere en lege før du tar Bisolvon® hvis du er gravid, hvis du sannsynligvis blir gravid eller du ammer. Bromheksin går over til fosteret, men ingen bivirkninger er påvist. Imidlertid bør du kun bruke Bisolvon® under graviditet dersom det er nødvendig. Dette gjelder spesielt de tre første månedene av svangerskapet.

Bromheksin går over i morsmelken og bør derfor unngås under amming.

Hva brukes Bisolvon ® til?

Bisolvon® brukes til å behandle slimhoste eller produktiv hoste. Det aktive stoffet bromheksin gjør seigt slim tynnere og lettere flytende.

Hva er bromheksin?

Bromheksin, virkestoffet  Bisolvon® er et bevist stoff med en lang tradisjon. Bromheksin ble utviklet for over 50 år siden som et syntetisk derivat av vasicin og har en ekspektorativ og tynn effekt på slim i luftveiene. Den asiatiske planten Adhatoda vasica inneholder vasicin. Vasicin var allerede kjent innen ayurvedisk medisin for sin slimløsende virkning i luftveiene. Bromheksin ble først introdusert i form av Bisolvon® i 1963.

Kan personer med diabetes ta Bisolduo® mot tørrhoste?

Bisolduo® sugetabletter er egnet for diabetikere fordi produktet er sukkerfritt.

Kan gravide/ammende kvinner bruke Bisolduo®?

Det er ikke nødvendig å begrense inntak eller bruk av Bisolduo® sugetabletter under graviditet eller amming. Men hvis du er gravid eller ammer, snakk med legen din før du tar Bisolduo® sugetabletter.

Hvordan fungerer Bisolduo®?

Bisolduo® behandler kikhosten lokalt (virker direkte på slimhinnene). Den har dobbel effekt:
1. hjelper med å fukte og berolige halsen og roe hosten
2. hjelper med å beskytte halsen mot ytterligere irritasjon

Kommer sitronsmaken i Bisolduo® sugetabletter fra naturlige aromaer?

Produktet (sitronsmakensmaker) består av flere smaker avledet delvis fra naturlige smaker og delvis fra andre ikke-naturlige smaker.

Kan jeg bruke Bisolnatural® Complete om jeg er gravid eller ammer?

Rådfør deg med lege dersom du er gravid eller ammer før du bruker Bisolnatural® Complete.

Kan personer med diabetes ta Bisolnatural® Complete?

For de av dere som har diabetes, er det viktig å vite at Bisolnatural® Complete inneholder sukker (4,1 gram sukker per 5 ml skje), derfor anbefaler vi at du konsulterer helsepersonell hvis du er usikker på om produktet passer for deg.

Hvor lenge varer en åpnet flaske Bisolnatural ® Complete?

En åpnet flaske skal oppbevares godt forseglet, ved romtemperatur og i den ytre pakningen. Den varer deretter 3 måneder etter åpningsdatoen.

 

 

 


Kontakt »